Populaire films afbeelding bron: themoviedb.org ondertitel Mowgli: Legend of the Jungle (2018)ondertitel Venom (2018)ondertitel Speed Kills (2018)ondertitel Asher (2018)ondertitel Under the Silver Lake (2018)ondertitel The Predator (2018)ondertitel Acrimony (2018)ondertitel The House with a Clock in Its Walls (2018)ondertitel All the Devil's Men (2018)ondertitel Peppermint (2018)

Download Blade Runner 2049 (2017) ondertitel

Ondertitel Blade Runner 2049 (2017) Nederlandse download

Versie: Blade.Runner.2049.2017.WEB-DL.XviD.MP3-FGT

Hoe moet je ondertiteling toevoegen

Heb je een film of een aflevering van een serie gedownload? Dan kan het zijn dat je hier Nederlandstalige ondertitels bij wilt zien. Dit maakt het kijken van een film een stuk makkelijker, en hoef je niet meer op te letten op wat ze zeggen. In tegenstelling tot wat velen denken, is het downloaden en aanzetten van een ondertiteling eigenlijk ontzettend gemakkelijk. Met de onderstaande handleiding leggen we je uit hoe dit te werk gaat.

Wat heb je nodig?

1. Een film (.avi, .mkv, .mp4 etc etc.)
2. Een ondertiteling (.srt)
3. VLC Media player

Uitleg

Stap 1
Download het programma VLC. Dit is een gratis programma om films mee te kijken, en is geheel gratis te gebruiken. Je kunt het downloaden op de officiële website van VLC, namelijk hier. Download en installeer het volgens de instructies.

Stap 2
Zoek de ondertiteling die je wilt hebben. Controleer of de naam van het bestand van de film overeenkomt met de naam aangegeven op de website.

Stap 3
Download het bestand en pak het eventueel uit. Zet het in je Windows Verkenner of Mac Finder in dezelfde map als je filmbestand.

Stap 4
Kijk naar de naam van je filmbestand. Kopieer de EXACTE naam van dit bestand, op de extensie (bijvoorbeeld .avi) na.

Stap 5
Zorg ervoor dat het ondertiteling bestand dezelfde naam heeft als de film, waarbij deze dus een extensie van .srt heeft. (Bijvoorbeeld: De film heet hoemoetjeondertitelingtoevoegen.avi, dan heet de ondertiteling hoemoetjeondertitelingtoevoegen.srt.

Stap 6
Open nu je filmbestand in VLC. Je zult zien dat de ondertiteling onder je bestand staat.

Stap 7
Werkt dit niet, ga dan naar [Video] en [Ondertitelspoor] en kies voor je .srt bestand.